Με Μπρόουτον ή Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ

Το νικητή του ζευγαριού Μπρόουτον – Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Europa League όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νιόν της Ελβετίας. Το πρώτο ματς θα είναι εκτός έδρας για τον “Δικέφαλο του Βορρά” στις 16 Ιουλίου και η ρεβάνς στις 23 του ίδιου μήνα στη Θεσσαλονίκη. 

Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ θα μάθει τον αντίπαλό της στις 9 Ιουλίου καθώς η ρεβάνς μεταξύ της ουαλικής και της κροατικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα ενώ το πρώτο ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2/7.

Οι πρώτες πληροφορίες για την δυναμικότητα των δύο ομάδων αναφέρουν πως η Κροατική ομάδα έχει ένα αρχικό προβάδισμα κόντρα στην Μπρόουτον. Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει και πάλι στο Ζάγκρεμπ (μετά από πέντε χρόνια για την ακρίβεια), αυτή την φορά για να αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ.

Πάντως σίγουρη θα πρέπει να θεωρηθεί η «κατασκοπεία» που θα κάνουν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και στους δύο αγώνες των Ουαλλών με τους Κροάτες. Απλά θα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για να βρεθεί εκπρόσωπος – κατάσκοπος του ΠΑΟΚ και στα δυο παιχνίδια που θα γίνουν για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ.

Περισσότερα σε λίγο…

Σχετικά άρθρα