Έφυγε από την Χιλή ο Νεϊμάρ

Την απόφαση να αναχωρήσει από την Χιλή έλαβε ο Νεϊμάρ καθώς όπως τόνισε η παρουσία του εκεί θα μπορούσε να αποπροσανατολίσει την Βραζιλία μετά από την τιμωρία που του επιβλήθηκε.
Το μήνυμα του Νεϊμάρ:
«Περίμενα με πίστη κι ελπίδα για να βοηθήσω την εθνική στο Κόπα Αμέρικα. Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να το κάνω. Ξέρω πως η παρουσία μου στην ομάδα είναι σημαντική, όπως και καθενός άλλου παίκτη, αλλά πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στα επόμενα ματς. Ποτέ δεν απέφυγα την ευθύνη που απορρέει από το γεγονός ότι θεωρούμαι ένας από τους ηγέτες της ομάδας και σαν αρχηγός πρέπει να παίρνω αποφάσεις, σωστές ή λάθος. Ήρθε στιγμή για μια τέτοια απόφαση.
Όπου κι αν είμαι τις επόμενες μέρες, θα ακολουθώ την εθνική υποστηρίζοντας τους συμπαίκτες μου. Το να έμενα εδώ και να προπονούμαι απλώς θα με σκότωνε μέσα μου. Είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό, όταν δεν μπορείς να παίξεις κι αυτό ίσως να οδηγούσε σε έναν τραυματισμό και τότε τα πράγματα θα ήταν ακόμη χειρότερα.
Η ομάδα και το προπονητικό τιμ πάντα ήταν στο πλευρό μου. Μένοντας εδώ θα μπορούσε να αποπροσανατολιστεί η ομάδα από το βασικό στόχο της εθνικής. Ζητώ συγγνώμη που είμαι σε αυτή τη θέση να μην μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά είμαι βέβαιος πως θα είναι ένα μάθημα στην καριέρα μου.
Καλή τύχη Βραζιλία».

Σχετικά άρθρα