Την Πέμπτη η παρουσίαση του Άρνεσεν

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Φρανκ Άρνεσεν θα ανοίξει τα χαρτιά του με τον πλέον επίσημο τρόπο το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο κύβος ερίφθη και μετά από τις επαφές των εκπροσώπων του συλλόγου, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης αναμένεται να παρουσιάσει και επίσημα τον Φρανκ Άρνεσεν. Άλλωστε ο Δανός, είναι το πλέον πολυσυζητημένο πρόσωπο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πολύ μεγάλης εμπειρίας που έχει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Άρνεσεν τονίζει σε στελέχη του ΠΑΟΚ που τον ρωτούν σχετικά, πως είναι απόλυτα έτοιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις που έχουν σχέση με την ενίσχυση της ομάδας και την δημιουργία ενός ρόστερ ανταγωνιστικού. Δεν αποκλείεται ο Άρνεσεν, κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του, το μεσημέρι της Πέμπτης να αποκαλύψει και τα ονόματα παικτών, με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία το τελευταίο διάστημα.

Ο Άρνεσεν αναμένεται να αναφερθεί στο γενικό σχεδιασμό της ομάδας και να χαράξει την στρατηγική που θα ακολουθήσει σε αγωνιστικό επίπεδο, για να γίνει ο ΠΑΟΚ σταδιακά, ισχυρός και διεκδικητής τίτλων.

Σχετικά άρθρα