Τι έκανε η Μανωλίδου και προκάλεσε σάλο;

23 Ιουνίου 2015

Τι δήλωσε στο protothema.gr για το tweet που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media

Τις τελευταίες ώρες ένα tweet της Ευγενίας Μανωλίδου έχει προκαλέσει «πανικό» στα social media. 

Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Τι έγινε κορίτσια; Σας έτσουξε ο Άδωνις Γεωργιάδης πάλι;». 

Το συγκεκριμένο τουιτάρισμα της μουσικού πήρε διάσταση σε όλα τα social media και αρκετοί χρήστες πίστεψαν ότι είναι ένα ακόμη διαδικτυακό τρολάρισμα. 

Το protothema.gr επικοινώνησε με την κυρία Μανωλίδου, η οποία μας δήλωσε: 

«Εγώ το έγραψα, ναι! Γιατί να μην το γράψω; Έχω βαρεθεί όταν κάνει μια δήλωση ο σύζυγός μου να μου επιτίθενται. Έγραψα αυτό το τουίτ μετά την πρόσφατη δήλωσή του για τις παραδουλεύτρες. Το έκανα γιατί είναι ανήθικο να βρίζουν όλοι εμένα». 

Πρόσφατα, ο Άδωνις Γεωργιάδης παρομοίασε την Ελλάδα με την Ουκρανία σε περίπτωση χρεοκοπίας, αποκαλύπτοντας ότι φίλος τού στην Ουκρανία του αποκάλυψε ότι στη χρεοκοπία κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες.  

Μάλιστα, η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή της τηλεκριτικού Ντέπυς Γκολεμά, η οποία αναφέρθηκε στο πρόσωπο του κ. Γεωργιάδη, αποκαλώντας τον «σίχαμα» και «καθίκι», επειδή, όπως έγραψε, «η μάνα μου με μεγαλωσε πλένοντας σκάλες, με εκανε άνθρωπο και οχι σιχαμα σαν εσένα».

Οι εκφράσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, ο οποίος προειδοποίησε με προσφυγή στα δικαστήρια, αν μέχρι την Τρίτη η κυρία Γκολεμά δεν του ζητήσει συγγνώμη.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....