Ο Άδωνης μηνύει τη Γκολεμά!

23 Ιουνίου 2015

Την απόφαση να καταθέσει αγωγή και μήνυση στην Ντέπυ Γκολεμά για τα «κοσμητικά επίθετα» που χρησιμοποίησε εις βάρος του με αφορμή την ανεκδιήγητη δήλωσή του ότι εάν η χώρα βγει από το ευρώ οι γυναίκες θα γίνουν ιερόδουλες και παραδουλεύτρες, πήρε ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας καλεί τη δικαιοσύνη να επέμβει και να τιμωρήσει την γνωστή τηλεκριτικό επειδή «τόλμησε» να χρησιμοποιήσει στην κριτική της για την απαράδεκτη δήλωσή του, υβριστικούς χαρακτηρισμούς όπως «μαλ@κας».

«Θα καταθέσω αγωγή και μήνυση και θα αποφανθεί η δικαιοσύνη» γράφει σε σημερινό του tweet ο Άδωνης Γεωργιάδης, συνεχίζοντας την κόντρα που ξέσπασε με την Ντέπυ Γκολεμά.

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για να ξεκινήσει η «μάχη» των δυο, στάθηκε μία εκ των «κλασικών» δηλώσεων Άδωνη Γεωργιάδη του τύπου «αν η χώρα βγει από το ευρώ θα….».

Ο κ. Γεωργιάδης προκειμένου για ακόμη μια φορά να υποστηρίξει “καλύτερα” – τουλάχιστον όπως πιστεύει ο ίδιος – τη θέση του κόμματός του και του ιδίου για «συμφωνία με οποιοδήποτε κόστος», ξεπέρασε εαυτόν.

Όπως είπε, εάν η χώρα βγει από το ευρώ, οι γυναίκες στην Ελλάδα θα γίνουν ιερόδουλες και παραδουλεύτρες.

Η συγκεκριμένη δήλωση «έβγαλε από τα ρούχα της» την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία προχώρησε σε μια σκληρή απάντηση προς τον Άδωνη Γεωργιάδη μέσω facebook.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, απάντησε μέσω twitter.

«Τα δικαστήρια γενικώς δεν μου αρέσουν αλλά τα όρια ξεπεράστηκαν. Ελπίζω μέχρι την Τρίτη να έχει ζητήσει συγγνώμη. Αλλιώς».

 

Η απάντηση αυτή φυσικά, δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την Ντέπυ Γκολεμά.

Συγκεκριμένα, είπε ότι «κάποιος που αποκαλεί όλες τις γυναίκες της χώρας του εκδιδόμενες δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί».

Ολόκληρη η απάντησή της.

 

Μετά από την αυτό το σχόλιο της Γκολεμά, ο Γεωργιάδης αποφάσισε να καταθέσει μήνυση.

Φαίνεται πως ο κ. Γεωργιάδης όχι μόνο δεν μετανιώνει καθόλου για την αρχική του δήλωση –η οποία εκτός της Ντέπυ Γκολεμά εξόργισε πολλούς χρήστες των κοινωνικών δικτύων-  αλλά δεν αντιλαμβάνεται μάλιστα το απαράδεκτο του περιεχομένου της.

Ας αφήσουμε λοιπόν τον κύριο «Δεν θα μου κλέψει η Τρόικα τη δόξα» στη…δόξα του.

koutipandoras.gr

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +107182+3163 - adTechUnit 9
Τα παράπονα σε μια σχέση:
Δώστε λίγο χρόνο στη φίλη σας αρχικά να...
Ψυχαναγκασμοί: Όταν φοβόμαστε ότι θα μας κρίνουν οι άλλοι
Απο πολύ μικρή θυμάμαι να πιάνω σε τακτά...
Έρωτας: Γιατί με ελκύουν μεγαλύτερες γυναίκες;
Το τι ελκύει τον καθένα είναι...