Στο πλευρό Μαρινάκη οι Βετεράνοι

Μήνυμα απόλυτης συμπαράστασης στην προσπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και της διοίκησης του Ολυμπιακού για τη μεγαλύτερη ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας έστειλαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.
Η επιστολή του Συνδέσμου προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού:
«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Η μεγάλη αγάπη και το πάθος σας για τον Ολυμπιακό, από μικρό παιδί, μας κάνει να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο σας και να είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή στην προσπάθεια σας για ένα Θρύλο δυνατό. Όπως μέχρι στιγμής κάνατε στα πέντε χρόνια της προεδρίας σας με την κατάκτηση πέντε πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και νταμπλ, με οικονομική αυτάρκεια, με σπουδαία παρουσία στην Ευρώπη και υψηλών προδιαγραφών οργάνωση σε όλους τους τομείς.
Κύριε Πρόεδρε, είναι βέβαιο ότι όλες οι προσπάθειες να πλήξουν τον Ολυμπιακό και εσάς προσωπικά θα πέσουν στο κενό και σε μια δύσκολη για για την Ελλάδα μας εποχή, κατά την οποία οι συμπατριώτες μας αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα σε όλα τα επίπεδα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν την ομάδα τους, η οποία τους γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Συνεχίστε λοιπόν δυνατά, απτόητος το έργο σας, έχοντας τη στήριξη και τη δύναμη των εκατομμυρίων φιλάθλων της θρυλικής ομάδας του Πειραιά και της Ελλάδας.
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!»

Σχετικά άρθρα