Δύο λύσεις τουλάχιστον σε κάθε θέση

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι πανέτοιμος να ολοκληρώσει το παζλ του ρόστερ της ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του “δικεφάλου” τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει για τις θέσεις του γκολκίπερ, του αριστερού μπακ και του αριστεροπόδαρου στόπερ και το μόνο που απομένει είναι να πάρει το “πράσινο φως” από τη διοίκηση της “Ένωσης”, για να προκύψουν ανακοινώσεις.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο “Μπέλι” δεν έχει προγραμματίσει κανένα ταξίδι στο εξωτερικό. Τουλάχιστον αυτό υποστήριζε χθες επισήμως η ΠΑΕ, κάτι που αποδεικνύει πως στην ΑΕΚ δεν βιάζονται ιδιαίτερα.

Άλλωστε χρόνος υπάρχει αρκετός και ενδεχομένως στο “στρατόπεδο” των “κιτρινόμαυρων” να περιμένουν κάτι… καλό, από τις ανακατατάξεις που θα προκύψουν στα ρόστερ από την 1η Ιουλίου, ημέρα που θα ξεκινήσει και επισήμως η μεταγραφική περίοδος.

Σε ό,τι αφορά τον τερματοφύλακα, η… καψούρα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι ο Εστεμπάν Αλβαράδο. Ο 26χρονος Κοσταρικανός γκολκίπερ που μένει ελεύθερος από την Άλκμααρ. Ο “Μπέλι” περιμένει να πέσει και άλλο το κασέ του πριν κάνει την τελική του κίνηση. Ο Χάβι Βάρας είναι στα υπόψη, αλλά η εμπλοκή της Λας Πάλμας ενδέχεται να μπερδέψει τα πράγματα. Όσο για τον Ντούσαν Κούτσιακ είναι τρίτη λύση.

Για τη θέση του αριστερού μπακ το θέμα του Έλντερ Λόπες είναι όχι απλά υπαρκτό αλλά και προχωρημένο. Ο Ντιντάκ Βίλα έχει απομακρυνθεί λόγω κόστους, ο Χόρχε Κασάδο της Μπέτις παρακολουθείται διακριτικά, αλλά μετά την άνοδο της ομάδας της Ανδαλουσίας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δύσκολα θα ξεκολλήσει από “Μπενίτο Βιγιαμαρίν”.

Τέλος η θέση του στόπερ είναι η μόνη που δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί. Πλην του Φερνάντο Αμορεμπιέτα, ο οποίος εύκολα ή δύσκολα θα αποτελέσει παρελθόν από τη Φούλαμ και του Χοσέ Λουίς Παλομίνο της Μετς ο οποίος είναι αλήθεια πως έχει απομακρυνθεί, δεν υπάρχει άλλο όνομα αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού που να έχει διαρρεύσει.

Σχετικά άρθρα