Τελική ευθεία για στόπερ

24 Ιουνίου 2015

Στον Παναθηναϊκό δεν πτοούνται από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μέχρι στιγμής στην υπόθεση απόκτησης του στόπερ που θα καλύψει το κενό του Γκόρντον Σίλντενφελντ και ήδη έχουν θέσει σε εφαρμογή το plan b. Στόχος είναι εντός του Σαββατοκύριακου ή το αργότερο μέχρι τις 2 Ιουλίου να έχουν ολοκληρώσει τις επαφές και να έχει επέλθει η συμφωνία με έναν από τους νέους εκλεκτούς.

Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των Πρασίνων είναι ο 32χρονος Αντόνιο Αμάγια που ανήκει στη Βιγιαρεάλ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Δεδομένων των χαρακτηριστικών που έχει ωστόσο στο παιχνίδι του, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του αντι-Σίλντενφελντ γι’ αυτό και βρίσκεται χαμηλά στη λίστα.

Όπως αναφέρεται από το Τριφύλλι υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις, πέραν των Σάντσεθ, Αλκαράς, Σιανί που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και γίνονται επαφές, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι πλέον δεν εξετάζονται μόνο ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαια. Οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει, εφόσον προκύψει κάποια καλή περίπτωση, να δαπανήσουν χρήματα για να ενισχύσουν την αμυντική γραμμή τους.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...