Κίνηση και για δεύτερο εξελίξιμο αμυντικό

Στον Παναθηναϊκό αμφιταλαντεύτηκαν για την απόκτηση ή μη ενός δεύτερου στόπερ που θα πλαισιώσει τον αντί-Σίλντενφελντ και τον Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Αρχικά έθεσαν ως στόχους τον Σουηδό Ελάντερ και τον Σκοτσέζο Γουίλσον, στη συνέχεια αποφάσισαν να αφήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή για τον ερχόμενο Ιανουαρίου, αλλά εν τέλει επανήλθαν στο σενάριο που ήθελε να ενισχύονται και με δεύτερο αμυντικό πέραν του αντικαταστάτη του Κροάτη παίκτη.

Βεβαίως πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει αφού ο Γουίλσον συμφώνησε με τη Ρέιντζερς και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γλασκόβη, ενώ και ο Ελάντερ, ο οποίος πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με την εθνική Σουηδίας κάτω των 21 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχει μπει στο μάτι αρκετών συλλόγων, ιδίως από την Ιταλία. Ελλάς Βερόνα και Σαμπντόρια φέρονται μεταξύ των μνηστήρων του ταλαντούχου Σουηδού στόπερ, ο οποίος πάγωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αναζητώντας κάτι πιο δελεαστικό σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Παρ’ όλα αυτά, οι Πράσινοι συνεχίζουν τις επαφές και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε καλό σημείο όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με νεαρό εξελίξιμο στόπερ. Μάλιστα δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ημερών να υπάρξουν εξελίξεις…

Σχετικά άρθρα