Αποφασίζει για στόπερ

Βασική μεταγραφική επιδίωξη του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα έχει ηγετικό ρόλο στην οπισθοφυλακή της ομάδας και θα πλαισιώσει τους Σιόβα και Μποτία που ήταν πέρσι το βασικό δίδυμο μετά την αποχώρηση Αμπιντάλ και την αποτυχημένη επιλογή του Σαντάνα.
Ο Πορτογάλος Λουίς Νέτο της Ζενίτ είναι μία περίπτωση που απασχολεί από τον περασμένο χειμώνα τους ερυθρόλευκους και με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο είναι σίγουρο ότι έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να αποτελέσει την πρώτη επιλογή για τον Ολυμπιακό.
Στην Ιταλία επιμένουν ότι οι Πειραιώτες έχουν κάνει κίνηση προς την πλευρά του Γάλλου Φιλίπ Μεξές που είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μίλαν για το αν θα μείνει ή όχι στην ομάδα. Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, με έναν παίκτη τεράστιας εμπειρίας.
Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει σε περίοπτη θέση τον Περουβιανό Κάρλος Ζαμπράνο. Ο 26χρονος αμυντικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μένει ελεύθερος από την ομάδα του ενώ κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική ομάδα της χώρας του.
Ένα νέο πολύ ενδιαφέρον σενάριο έχει να κάνει με τον διεθνή Βόσνιο Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος είναι σε σούπερ κατάσταση παρότι πλησιάζει τα 35 και έχει κάνει φανταστικές σεζόν στη Γερμανία με την Λεβερκούζεν. Έχει αγωνιστεί παλιότερα στη Ρωσία, σε Τορπέντο και Λοκομοτίβ, στην Γαλλία με την Μονπελιέ και στην Ισπανία με την Σεβίλλη. Ο Σπάχιτς που είναι πάνω από 80 φορές διεθνής είχε προταθεί και στον Παναθηναϊκό.

Σχετικά άρθρα