Ποια είναι η γυναίκα που "στηρίζει" τον Σον Πεν μετά τον χωρισμό με τη Θερόν;

24 Ιουνίου 2015

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά τον χωρισμό τους και ο θόρυβος δεν έχει καταλαγιάσει. Ο Σον Πεν και η Σαρλίζ Θερόν εξακολουθούν να είναι οι πιο πολυσυζητημένοι του Χόλιγουντ, αφού όλοι μιλάνε για τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό. Η 39χρονη καλλονή ηθοποιός δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από τους παπαράτσι, που παραφυλάνε για μία εικόνα της. Σε αντίθεση με τον Σον Πεν πουεντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή να περπατάει σε δρόμο του Λος Άντζελες, με εμφανή τα σημάδια της κακής ψυχολογίας στο πρόσωπό του, αξύριστος, αδυνατισμένος και με ένα τσιγάρο στο χέρι, κάτι που αντιπαθούσε φρικτά η πρώην σύντροφός του και για χάρη απέφευγε να καπνίζει.

Ο Σον Πεν δεν ήταν μόνος, αφού στο πλευρό του βρισκόταν μία λατρεμένη γυναίκα για αυτόν, που δεν είναι άλλη από την κόρη τουΝτίλαν. Η 24χρονη ηθοποιός και μοντέλο, έκανε βόλτα με τον μπαμπά της την Ημέρα του Πατέρα, συζητώντας στο δρόμο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ο Σον Πεν με τη Σαρλίζ Θερον είναι χωρισμένοι από τα τέλη Μαΐου και όχι μόνο εδώ και μία εβδομάδα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ