«Κράξιμο» στην UEFA λόγω Αστέρα Τρίπολης

24 Ιουνίου 2015

Για μεροληπτική στάση της UEFA στην περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος. Τα Μέσα της γειτονικής χώρας σχολιάζουν με καυστικό τρόπο την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας να επιτρέψει κανονικά στην ομάδα της Αρκαδίας να συμμετέχει στο Europa League παρά το γεγονός ότι παράγοντες του συλλόγου εμπλέκονται σε δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν και τη συγκρίνουν με τον τριετή αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την εμπλοκή στελεχών της σε σκάνδαλο με στημένους αγώνες.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για μηδενική ανοχή στην "Φενέρ" και κάνουν εκτενή αναφορά στον επιθεωρητή της επιτροπής ελέγχου και ηθικής της UEFA, Μιγκέλ Λίταρντ Φερνάντεθ-Παλάσιος, ο οποίος όπως τονίζεται ενέκρινε τη συμμετοχή του Αστέρα παρά τις αποκαλύψεις και μετά από τα στοιχεία που προσκόμισε ο integrity officer της ΕΠΟ, Δημήτρης Δαβάκης.

Στο δημοσίευμά της η "milliyet" στέκεται και στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" στο ελληνικό ποδόσφαιρο τονίζοντας πως είναι αρκετοί οι παράγοντες συλλόγων και της Ομοσπονδίας καθώς και διαιτητές, οι οποίοι έχουν περάσει το κατώφλι του ανακριτή και αναμένουν την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ