Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Παντακίδης

Έτοιμος για την τέταρτη χρονιά του στον ΠΑΟΚ είναι ο Γιάννης Παντακίδης καθώς η διοίκηση του “Δικεφάλου του Βορρά” ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο κεντρικό.

Η ανακοίνωση:

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παντακίδη για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Ο έμπειρος κεντρικός (1985, 1.97μ) που συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του «νταμπλ» θα βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα.

«Συνεχίζω στην ομάδα της καρδιάς μου»

Χαρούμενος που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιάννης Παντακίδης:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα της καρδιάς μου και ελπίζω να έχουμε μια εξίσου καλή χρονιά όπως η περσινή. Μένω στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία όπως πέρυσι.

Καλώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρίσκεται από το πρώτο παιχνίδι στο πλευρό μας. Από την παραμονή του Χιμένες, την μεταγραφή του αρχηγού της Κούβας Σεπέντα και την ανανέωση του Γκαρά φαίνεται ότι ο πρόεδρος μας θέλει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην Ελλάδα».

Όσο για το αν τον αγχώνει που φέτος θα κληθούν να υπερασπιστούν τα κεκτημένα ο Γιάννης Παντακίδης σχολίασε: «Πέρυσι καταφέραμε να σκαρφαλώσουμε στην κορυφή. Το ότι είμαστε πρωταθλητές δεν πρέπει να μας αγχώσει αλλά να μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς για να μείνουμε στην κορυφή».
Αναφορικά με την παρθενική συμμετοχή του τμήματος αλλά και τη δική του στο Τσάμπιονς Λιγκ επισήμανε: «Πρώτη φορά για μένα και την ομάδα. Για εμάς αποτελεί έναν μεγάλο στόχο να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση».

H ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
2012-2015 ΠΑΟΚ
2011-2012 Λαμία
2006-2011 ΠΑΟΚ
1998-2006 Αριστοτέλης Σκύδρας

Σχετικά άρθρα