Προανήγγειλε την πώληση Ολσεν στον ΠΑΟΚ

Μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 25χρονος Σουηδός γκολκήπερ της Μάλμε Ρόμπιν Ολσεν, συμφωνα με όσα ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάλμε.

Και είναι απόλυτα σαφές, πως από το νόημα των δηλώσεων του Ανγκε Χαρέιντε, προκύπτει ότι ο Ολσεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια.

Ο 61χρονος προπονητής της Μάλμε ο Χαρέιντε δηλωσε σχετικά με τον Ολσεν και τον ΠΑΟΚ: «Είναι άσχημο που ο ΠΑΟΚ θα παίζει στα προκριματικά του Europa League γιατί θα θέλαμε να έχουμε τον Ολσεν μαζί μας καθώς η Μάλμε θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιστεύω πως ο Ζλάταν Αζίνοβιτς (είναι ο άλλος τερματοφύλακας της Μάλμε) θα τα πάει μια χαρά στα προκριματικά. Για εμάς είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά δεν θέλουμε να βάλουμε εμπόδιο στον Ολσεν.

Δεν θα ήθελα να φεύγουν παίκτες γιατί έτσι δεν μπορούμε να χτίσουμε την ομάδα. Είναι δύσκολο να χάνεις παίκτες… Αυτό είναι ένα πράγμα που με ανησυχεί».

Ουσιαστικά με τις δηλώσεις του προανήγγειλε την πώληση του Ολσεν στον ΠΑΟΚ καθώς το συμβόλαιο του υψηλόσωμου γκολκήπερ τελειώνει τον Ιανουάριο και η Μάλμε πρέπει να εισπράξει κάποιο ποσό για να τον αποδεσμεύσει.

Σχετικά άρθρα