H νέα φανέλα του Ολυμπιακού (VIDEO+PHOTOS)

Ο Ολυμπιακός και η Adidas παρουσιάζουν τη νέα φανέλα της ομάδας, στη νέα εποχή για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι μετά απο πολλά χρόνια συνεργασίας με την Puma αλλάζουν εταιρία ένδυσης.
Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της φανέλας στον ιστιοπλοϊκό όμιλο, έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, τα μέλη της διοίκησης, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννη Μώραλης, όλα τα στελέχη της ομάδας, καθώς και οι Γιαννιώτας, Μπουχαλάκης, Αυλωνίτης και Ντουρμάζ από πλευράς ποδοσφαιριστών.Στο μανίκι της φανέλας υπάρχει λογότυπο λογότυπο για τη συμπλήρωση 90 χρόνων ιστορίας της ομάδας, ενώ στο πίσω μέρος του γιακά γράφεται στα αγγλικά η φράση «We keep on dreaming».
Στην παρουσίαση της νέας εμφάνισης δεν υπήρχε η στάμπα το λογότυπο της Unicef ωστόσο η συνεργασία της με τους ερυθρόλευκους συνεχίζεται κανονικά και το λογότυπό της θα κοσμεί εκ νέου το εμπρός μέρος της φανέλας.
Παρουσιάστηκε σε καΐκι
Εντυπωσιακός ήταν ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει τη νέα φανέλα του. Ένα καϊκι που έπλεε στη θάλασσα φανέρωσε στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος στον ιστιοπλοϊκό όμιλο τη νέα εμφάνιση σε μεγάλο μέγεθος προκειμένου να γίνονται διακριτές οι λεπτομέρειές της.

Λίγο αργότερα στα γραφεία της ΠΑΕ επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό προκειμένου να παρουσιαστεί η νέα φανέλα και στον κόσμο της ομάδας που ήταν συγκεντρωμένος και δημιούργησε ζεστή ατμόσφαιρα.
Οι νέες φανέλες θα τεθούν προς διάθεση από την Πέμπτη (25/6) στις ανακαινισμένες μπουτίκ της ομάδας.

Σχετικά άρθρα