Αναζητά καλύτερο και… αριστεροπόδαρο

Μπορεί το όνομα του Σέζαρ Άρθο να… παίζει από το πρωί ως το απόλυτο φαβορί για να έρθει στην ΑΕΚ και να αποτελέσει την… υπέρτατη λύση στα κιτρινόμαυρα μετόπισθεν, ωστόσο η αλήθεια είναι λίγο… διαφορετική.
Με τον 29χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, έχει γίνει διερευνητική επαφή, υπάρχει και μία καταρχήν συμφωνία στο οικονομικό (πόσα θέλεις; Τόσα. ΟΚ είμαστε κοντά), όμως δεν υπάρχει κανένα δεδομένο deal.
Στο “στρατόπεδο” της “Ένωσης” αναζητούν μία καλύτερη λύση για το κέντρο της άμυνάς τους. Ο παίκτης που η ΑΕΚ θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της -όπως σας έχουμε τονίσει επανειλημμένως- είναι προτεραιότητα να είναι αριστεροπόδαρος. Και ο Άρθο είναι δεξιοπόδαρος.
Ένα από τα στοιχεία που προβληματίζει τους ανθρώπους της “Ένωσης” είναι οι πολλές ομάδες που έχει αλλάξει τα τελευταία 9 χρόνια. Συνολικά αυτό το διάστημα έχει φορέσει 7 διαφορετικές φανέλες και αυτό μόνο ως θετικό στοιχείο δεν μπορεί να ληφθεί…
Ο παίκτης πάντως θέλει να έρθει στην ΑΕΚ και ήδη έχει συλλέξει πληροφορίες από Ισπανούς που έχουν περάσει από την Ελλάδα μεταξύ των οποίων και ο Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο (όπως είπε ο Άρθο στο aek1924).

Σχετικά άρθρα