«Ναι» από Νενέ και περιμένει!

Θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι ο Νενέ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ με τη σπουδαία καριέρα σε Γαλλία και Ισπανία, έχει συμφωνήσει να φορέσει τη φανέλα της ελληνικής ομάδας και περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του μόλις ο Ολυμπιακός οριστικοποιήσει και επισημοποιήσει το θέμα του νέου του προπονητή.
Ο 34χρονος άσος είναι ελεύθερος μετά την ολιγόμηνη συνεργασία του με την Γουέστ Χαμ επιστρέφοντας από την αραβική περιπέτειά του και ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, με πολύ θετική ανταπόκριση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Ανοιχτό παραμένει και το ζήτημα του Μπερμπάτοφ, με τον Βούλγαρο σταρ που έχει μεγάλη πρόταση και από την Μπούρσασπορ, να είναι θετικός για να παίξει στον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός έχει κατά νου την περίπτωση Μιραλάς και αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις θα κάνει κίνηση για τον Βέλγο επιθετικό ώστε να τον αποκτήσει από την Έβερτον.
Για την άμυνα ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Μεξές και περιμένει την απάντηση του Γάλλου,ενώ είναι σε επικοινωνία και με τον Βόσνιο Σπάχιτς.
Στη μεσαία γραμμή ο ελεύθερος από την Λεβάντε Ντιοπ έχει προβάδισμα, ενώ για την κορυφή της επίθεσης υπάρχουν οι περιπτώσεις του Κολομβιανού Ζαπάτα της Νάπολι και του Βραζιλιάνου Ζόνατας που έπαιζε στην Έλτσε.
Όλα τα μεταγραφικά θα μπουν σε φάση ανακοινώσεων μετά την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα. Για τον Πορτογάλο στον Ολυμπιακό εκφράζεται βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα και πως είναι θέμα λίγων ημερών για να ανακοινωθεί η συνεργασία. Με τον Σίλβα να έχει ήδη πιάσει δουλειά ως τεχνικός του Ολυμπιακού και να μιλάει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Σχετικά άρθρα