Ελεύθεροι οι 5 Κρητικοί που κατηγορήθηκαν για βιασμό τουρίστριας

25 Ιουνίου 2015

Αθώοι κρίθηκαν οι πέντε νεαροί Κρητικοί που δικάστηκαν για την υπόθεση ομαδικού βιασμούνεαρής τουρίστριας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, με οριακή πλειοψηφία 4 προς 3 (μειοψήφησαν η πρόεδρος, η δικαστής και ένας ένορκος).

Οι πέντε σύμφωνα με το  cretalive.gr, στις απολογίες τους ισχυρίστηκαν ότι έδωσαν χρήματα στην κοπέλα και πήγαν στην παραλία για να συνευρεθούν ωστόσο η... συμφωνία χάλασε στον τρόπο με τον οποίο θα συνευρίσκονταν. Η τουρίστρια, από την πλευρά της, δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο

Το νυχτερινό μπάνιο, το αλκοόλ και η ερωτική πράξη

Το συμβάν σημειώθηκε σε γνωστή παραλία τουριστικής περιοχής του νομού Λασιθίου μετά από νυχτερινό μπάνιο και ενώ η κοπέλα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, αν και η κοπέλα ήταν ζαλισμένη από το αλκοόλ, προσπάθησε να αντισταθεί, χωρίς όμως να καταφέρει να αποτρέψει το βιασμό της.

Από τους πέντε νεαρούς, οι τρεις κατηγορούνταν ότι συμμετείχαν ενεργά στον ομαδικό βιασμό της κοπέλας, ενώ οι άλλοι δύο παρακολουθούσαν γυμνοί και σε απόσταση αναπνοής τα όσα εκτυλίσσονταν, παρέχοντας ψυχική συνδρομή στους άλλους τρεις να συνεχίσουν τις πράξεις τους.

Στο βούλευμα αναφέρεται ότι η νεαρή τουρίστρια είχε μεταβληθεί σε «δοχείο ηδονής», ενώ με τα όσα τις έκαναν οι κατηγορούμενοι, καταρράκωσαν σε έσχατο βαθμό την ανθρώπινη αξία της.

 

 

http://www.parapolitika.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ