Στις μπουτίκ η εμφάνιση του Ολυμπιακού

Τα καλύτερα σχόλια έχει αποσπάσει η νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, η οποία παρουσιάστηκε χτες σε κοινό και ΜΜΕ από τους ερυθρόλευκους και την Adidas.
Η νέα φανέλα που θα φοράει ο Ολυμπιακός είναι ήδη στα καταστήματα που πωλούν τα είδη του συλλόγου και μπορεί να την προμηθευτεί ο κάθε φίλος της ομάδας.
Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός:
«Η νέα εποχή στις εμφανίσεις του Ολυμπιακού είναι εδώ! Ο Θρύλος και η adidas πορεύονται πλέον επίσημα μαζί και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν ήδη να προμηθεύονται τη νέα «πανοπλία» της αγαπημένης τους ομάδας! Τα REDStores φιλοξενούν ήδη τη νέα adidas φανέλα, καθώς και αθλητικό υλικό εκπληκτικής ποιότητας, από την κορυφαία εταιρεία, η οποία ντύνει πλέον τους νταμπλούχους Ελλάδας!
Μία βόλτα στο ανανεωμένο REDStore είναι απαραίτητη, προκειμένου οι εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη να έχουν του χρόνου απολύτως ερυθρόλευκο χρώμα! Όλα τα είδη της συλλογής της adidas, καθώς και όλα τα θρυλικά αξεσουάρ διατίθενται ήδη στα ανανεωμένα REDStores! Και όπως επιτάσσει το νέο slogan που συνοδεύει τη νέα φανέλα του Θρύλου για τη σεζόν 2015-16, #BeTheDifference!
Όπως πάντα, όλα τα προϊόντα των καταστημάτων REDStores είναι διαθέσιμα και ηλεκτρονικά, μέσω της διεύθυνσης www.redstore».

Σχετικά άρθρα