Ανανεώσεις στον Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας έχει ξεκινήσει από νωρίς τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Θανάσης Παπαχατζής καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέα σεζόν και έτσι η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε μία σειρά από ανανεώσεις.
Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Αργυρόπουλος θα παραμείνει στο σύλλογο ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους Ανδρέα Πελεκούδα, Βασίλη Νιφόρα και Ανδράς Οικονομόπουλο.
Όλες οι ανανεώσεις έγιναν, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση του ο σύλλογος, έπειτα απο εισηγήσεις του προπόνητη της ομάδας, Θανάση Παπαχατζή.
Αναλυτικά:
«Η διοίκηση του Απόλλωνα Carna ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Νίκο Αργυρόπουλο. Ο γεννημένος στις 25-03-1978 Ν. Αργυρόπουλος αγωνίζεται στη θέση “Guard” και έχει ύψος 1,85 .
Επίσης, η διοίκηση του Απόλλωνα Carna ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους αθλητές: Ανδρέα Πελεκούδα (Center, γεν. 27-07-1987, ύψος 2,07), Βασίλη Νιφόρα (Forward, γεν. 02-08-1991, ύψος 2,02) και Ανδρέα Οικονομόπουλο ( Forward, γεν. 19-03-1994, ύψος 2.06)
Η ανανέωση της συνεργασίας με τους προαναφερόμενους αθλητές έγινε μετά από εισήγηση του προπονητή του Απόλλωνα Carna, Θανάση Παπαχατζή».

Σχετικά άρθρα