Στην ώρα του ο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα θα είναι στην Ελλάδα για να αρχίσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού. Τι λένε οι Μεξικανοί για Πουλίδο και οι Βέλγοι για Μιραλάς.

Σε τελικό στάδιο είναι η απεμπλοκή του Μάρκο Σίλβα από την Σπόρτινγκ και η προσπάθεια του Πορτογάλου τεχνικού να πάρει τα χρήματα που δικαιούται ως αποζημίωση από την πρώην ομάδα του.

Η άφιξη του Σίλβα στην Ελλάδα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό να ανακοινωθεί και να παρουσιαστεί από τους ερυθρόλευκους, μπαίνοντας απευθείας στη δουλειά με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο.

Όσον αφορά σε μεταγραφικές εξελίξεις, αυτές αναμένονται μέρα με την ημέρα, καθώς ο Ολυμπιακός κινείται ως γνωστόν σε διάφορα μέτωπα.

Στο Μεξικό υποστηρίζουν ότι ο Άλαν Πουλίδο φτάνει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα και θεωρούν βέβαιο ότι θα δικαιωθεί από τα διεθνή δικαστήρια και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Στο Βέλγιο υπάρχουν νέα δημοσιεύματα σχετικά με το «φλερτ» Ολυμπιακού-Μιραλάς, θεωρώντας ότι ο Βέλγος διεθνής είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και στους ερυθρόλευκους.

Στην Πορτογαλία εκτιμούν ότι η Μπενφίκα θα κάνει επίσημη κίνηση για τον Ελαμπντελαουί και στη Γερμανία ότι ο Σπάχιτς – που είναι στόχος για την άμυνα – βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Χέρτα.

Δεν πρέπει να έχει βάση δημοσίευμα στην Ιταλία ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον διεθνή Κορεάτη γκολκίπερ Κιμ Σεούνγκ Γιου.

Σχετικά άρθρα