Ποια Κυρία τράβηξε την προσοχή ΟΛΩΝ στη Σύνοδο;

26 Ιουνίου 2015

Μπορεί επισήμως η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες να μην πραγματοποιείται για το ελληνικό ζήτημα, ωστόσο, είναι εμφανές πως η διαφωνία Ελλάδας-Θεσμών έχει δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα στους ηγέτες της ΕΕ.

Χαμόγελα, χειραψίες, αγκαλιές οι οποίες, ωστόσο, αναδεικνύουν μια αμηχανία τη στιγμή που εκτός του ελληνικού προβλήματος η ΕΕ καλείται να αντιμετωπίσει το τεράστιο ζήτημα του μεταναστευτικού, αλλά και τις επιδιώξεις της Βρετανίας για δημοψήφισμα για Grexit.

Πιο χαμογελαστός από όλους εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αλλά και ο Φρανσουά Ολάντ, ενώ, πιο χαλαρή δείχνει και η Ανγκελα Μέρκελ.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός εμφανίστηκε σκεπτικός και εξαιρετικά αμήχανος ενώ μόνο με την Ανγκελα Μέρκελ έδειξε να αισθάνεται λίγο πιο άνετα.

Ανέκφραστος και αγέλαστος ήταν ο Μάριο Ντράγκι όπως καταγράφεται σε αρκετά καρέ από τα παρασκήνια της Συνόδου.

Πρόσωπο της ημέρας, πάντως, φαίνεται πως είναι η όμορφη Δανέζα πρωθυπουργός Χέλε Τόρινινγκ Σμιτ σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις σε Σύνοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η Δανέζα πρωθυπουργός έχασε πρόσφατα τις εκλογές στη χώρα της και παραιτήθηκε.

Ως συνήθως εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μπορντό ταγέρ, ενώ, σχεδόν όλοι έσπευσαν να της μιλήσουν και να τη χαιρετίσουν.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Mary Anne Radmacher
Η Σκέψη της ημέρας
Mary Anne Radmacher