Ποιες είναι οι νέες αποχωρήσεις απο τον Ant1;

26 Ιουνίου 2015

Μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον σταθμό της Εύης Φραγκάκη, αλλά και των δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος Μιχάλη Τσώχου και Νίκου Δελεγραμμάτικα, σειρά παίρνει ο γνωστός δημοσιογράφος και εκτελών χρέη διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Ανδρέας Παναγόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα ο Ανδρέας Παναγόπουλος αποχώρησε οικειοθελώς από τον ΑΝΤ1, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έχει κλείσει ήδη συνεργασία με άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

 

TI ΕΙΠΕ Η ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ;

Για την λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 μετά από εννέα χρόνια μίλησε η Εύη Φραγκάκη.

Η δημοσιογράφος και πρώην παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων του καναλιού του Αμαρουσίου, αναφέρθηκε στο τέλος των επαγγελματικών της σχέσεων με τον ΑΝΤ1, λέγοντας:

«Έληξε μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία, δοξασμένα, καθόλου άδοξα, και εγώ κρατάω αυτό που μου άφησε ο ΑΝΤ1 έπειτα από εννέα χρόνια. Απέκτησα μια υπέροχη εμπειρία και πολλές καλές φιλίες! Ήταν μια χαρά όλα, και πάμε για άλλα πολύ ωραία επίσης».

Τι απαντά όμως σε όσα ακούγονται για το νέο επαγγελματικό της βήμα από την τηλεοπτική συχνότητα άλλου σταθμού;

«Δεν είμαι υπέρ του να κάνω teaser για τον εαυτό μου. Αν προκύψει κάτι, θα ήθελα να μαθευτεί αν με το καλό βγω από νέα τηλεοπτική στέγη, στον αέρα. Όλα τα άλλα, οι υπόνοιες και οι τάσεις του ότι κάτι ετοιμάζω αλλά δεν μπορώ να σας πω ακόμα, δεν είναι του δικού μου ύφους!».ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ