Ισοπαλία στο ντέρμπι του Τέξας

115. ΜΠΟΕΜΙΑΝ-ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ 1 1.45
Παρά τα ουκ ολίγα προβλήματα κυρίως στον οικονομικό τομέα η γηπεδούχος καταφέρνει με τον Κιθ Λονγκ στον πάγκο να βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα Ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η νίκη με 3-1 επί της μισητής Σάμροκ Ρόβερς στο προηγούμενο ματς αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών της Μποέμιαν η οποία θέλει το τρίποντο ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της τρίτης στην Α’ Ιρλανδίας Σάμροκ Ρόβερς. Είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στην Ντροχέντα η οποία άλλωστε δεν διακρίνεται ιδιαίτερα για τις εκτός έδρας επιδόσεις της. Μετρά δύο νίκες, η μία επί της ουραγού Λίμερικ, μία ισοπαλία και έξι ήττες μακριά από τη βάση της. Στόχος η αποφυγή του υποβιβασμού κάτι που δείχνει ότι θα πετύχει άνετα καθώς έχει διαφορά ασφαλείας από την κόκινη γραμμή.

152. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 1 1.67
Οσο περνά η ώρα για την έναρξη της αναμέτρησης τόσο η Αργεντινή γίνεται μεγαλύτερο φαβορί. Ο άσος του 1.80 έχει πέσει στο 1.67 και η πτωτική τάση ενδεχομένως να συνεχιστεί. Ενας σημαντικός λόγος που η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο έχει αυτή την απόδοση είναι πρώτον η επιστροφή του φορμαρισμένου αυτή την εποχή Κουν Αγκουέρο, δεύτερον η καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται και τρίτον οι απουσίες της αντιπάλου. Η Κολομβία δεν θα έχει για το αποψινό ματς τρία σημαντικά στελέχη, τους χαφ Σάντσες, Βαλέντσια και τον φορ Μπάκα που αντίκρυσε την κόκινη κάρτα μετά το τέλος της επεισοδιακής αναμέτρησης με τη Βραζιλία. Η αλήθει είναι πως η ομάδα του Πέκερμαν έχει πολύ ταλέντο μπροστά ακόμη κι αν ο Φαλκάο πιάνει θέση βασικού χωρίς να το αξίζει ωστόσο θεωρώ πως η “αλμπινσελέστε” θα πιέσει αρκετά στη μεσαία γραμμή με συνέπεια να δυσκολευτούν στο δημιουργικό παιχνίδι.

122. ΝΤΑΛΑΣ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ Χ 3.25
Οι γηπεδούχοι απέσπασαν ισοπαλία από το Κολοράντο με 1-1 τερματίζοντας το σερί των πέντε διαδοχικών αγώνων εκτός έδρας με απολογισμό 0-2-3. Στο -1 από την προνομιούχο πέμπτη θέση της Δύσης το Ντάλας θα υποδεχτεί χωρίς σημαντικές απουσίες στο ντέρμπι του Τέξας το Χιούστον που έρχεται από εκτός έδρα ήττα με 2-0 από το Πόρτλαντ. Εκτός κρατά τους αντιπάλους σε χαμηλό τέμπο γι αυτό άλλωστε και μετρά έως τώρα έξι under σε επτά αγώνες. Στα θετικά η επιστροφή δύο βασικών του αμυντικού Τέιλορ και του επιθετικού Μπαρνς. Εχει καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια στο “Τογιότα Στέιντιουμ” με συνολικό απολογισμό 3-4-3. Σκοπός να μην ηττηθεί έτσι ώστε να μην απομακρυνθεί από τη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης όπου απέχει για την ώρα τέσερις πόντους. Το Χ ενισχύεται και από το γεγονός ότι τα μεταξύ τους ματς σπάνια ξεφεύγουν από τη δύναμη και το πάθος.

Σχετικά άρθρα