Τρομακτική και επικίνδυνη μόδα! Κάνουν τατουάζ με εγκαύματα (εικόνες)

26 Ιουνίου 2015

Η νέα τρέλα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αφού κρύβει κινδύνους για την υγεία των επίδοξων «καλλιτεχνών»

Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, οι συνηθισμένες προειδοποιήσεις για τις επιβλαβείς συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα δημοσιεύματα των περιοδικών και εφημερίδων


Ωστόσο, ορισμένοι έχουν αποφασίσει να αγνοήσουν επιδεικτικά τις συμβουλές των γιατρών και των επιστημόνων και να ξεροψηθούν για μία ακόμη χρονιά κάτω από τον καυτό ήλιο, αυτή τη φορά διακοσμώντας το σώμα τους με περίτεχνα σχέδια. 

Η νέα τρέλα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει τίτλο «Sunburn art» και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αφού κρύβει κινδύνους για την υγεία των επίδοξων «καλλιτεχνών».

Χρησιμοποιώντας το σώμα τους ως καμβά, οι «Sunburn artists» περνούν ώρες ολόκληρες κάτω από τον ήλιο, αφού πρώτα έχουν τοποθετήσει πάνω τους stensils, λωρίδες υφάσματος και στρατηγικά απλωμένο αντηλιακό.

Το αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις είναι αρκετά περίτεχνο, όμως σίγουρα δεν αξίζει το ρίσκο του καρκίνου του δέρματος, που μπορεί να προκληθεί από την υπερέκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.
 

 

Εφημερίδα Πρωτο Θέμα 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ