«Mοιάζουμε για πρόβατα επί σφαγήν;»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ με την οποία εκφράζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη διαφωνία της με τη σύνθεση της νέας ΚΕΔ. Αναλυτικά: 
 
«Αποτελεί μοναδική άμυνα για τον οποιονδήποτε να μπορεί να ζει μέσα στον δικό του κόσμο. Για όποιον έχει τόσο πολύ ταυτιστεί με τη διαφθορά και έχει χάσει κάθε αναστολή. Για όποιον συνειδητά υπηρετεί την παρανομία, ώστε δεν πιστεύει ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Όλοι αυτοί ζουν ανάμεσά μας, αλλά θα πρέπει να κατέβουν από το συννεφάκι τους. 
 
Αν, κύριοι της ΕΠΟ, μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν έχετε ακόμα καταλάβει ότι η περίοδος της προκλητικής ανομίας σας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί ώστε να μας παρουσιάζετε απόλυτα φυσιολογικά και χωρίς ίχνος ντροπής μία σύνθεση της ΚΕΔ καρικατούρα της προηγούμενης, το πρόβλημα δεν είναι δικό μας. Εμείς γνωρίζουμε τι θα κάνουμε και πώς θα προασπίσουμε τα συμφέροντά μας. Σας μοιάζουμε για πρόβατα επί σφαγήν; 
 
Εσείς καλείστε να αντιμετωπίσετε κατάματα την πραγματικότητα που οι ίδιοι δημιουργήσατε. Εσείς καλείστε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε χάσει κάθε νομιμοποίηση πρώτα απ’ όλα στη συνείδηση του μέσου Ελληνα φίλαθλου. Μέχρι τότε, σταματήστε να αναζητάτε καλεσμένους στο παιχνίδι της σημαδεμένης τράπουλας. 
 
Η χυδαιότερη όλων των εποχών ύβρις σας απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προ καιρού ολοκληρωθεί. Καλείστε να καταλάβετε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της νέμεσης. Και δεν θα γλυτώσετε την τίσιν. 
 
Η τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου κάπου εδώ ολοκληρώνεται. Αφήστε το να βρει το δρόμο του».

Σχετικά άρθρα