Εκκίνηση με όνειρα και υψηλούς στόχους

Η νέα σεζόν άνοιξε και επίσημα για τον Παναθηναϊκό καθώς πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί η συγκέντρωση του πρώτου γκρουπ των παικτών της ομάδας που υποβάλλονται σε εργομετρικές εξετάσεις. Στο Τριφύλλι αισιοδοξούν ότι η νέα σεζόν θα φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και ότι οι υψηλοί στόχοι που έχουν θέσει θα επιτευχθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο πρώτο γκρουπ μετέχουν οι: Αναγνωστόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Δώνης, Βέμερ, Καλτσάς, Μαρινάκης. Τα τεστ άρχισαν στις 9 το πρωί, τα περνούν τρεις παίκτες κάθε φορά και έχουν διάρκεια μια ώρα.

Από εκεί και πέρα την Κυριακή 28 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο το δεύτερο γκρουπ στο οποίο μετέχουν ο Εσιέν και οι Στιλ, Μπούρμπος, Πέτριτς, Ατζαγκούν, Αγγελόπουλος, ενώ υπάρχει και ένα τρίτο γκρουπ, που περιλαμβάνονται οι Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπεργκ, Λουντ, Πράνιτς, Λαγός, Καρέλης, Νίνης, Ζέκα. Πρόκειται ουσιαστικά για τους παίκτες που έχουν λάβει επιπλέον ημέρες άδειας και θα επιστρέψουν στις 2 Ιουλίου προκειμένου να υποβληθούν σε εργομετρικά και την επομένη να αναχωρήσουν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για την Ολλανδία.

Σχετικά άρθρα