Θέμα ωρών η τελική συμφωνία με Σάντσεθ

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Σέρχιο Σάντσεθ. Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαρκή επικοινωνία προκειμένου να επιτευχθεί η οριστική συμφωνία.

Ο παίκτης σε πρώτη φάση αποδέχεται τους βασικούς όρους που θέτει ο Παναθηναϊκός, όπως είναι η διάρκεια του συμβολαίου (3+1 χρόνια) και το οικονομικό (πάγια 700.000 ευρώ + συν μπόνους στόχων), ωστόσο απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να υπάρξει η τελική συμφωνία.

Είναι δεδομένο ότι ο 29χρονος ισπανός αμυντικός έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι, αλλά θέλει να έχει εξασφαλίσει τους όρους που επιθυμεί στη συμφωνία, γι’ αυτό και μέχρι τις τελευταίες ώρες γινόταν κουβέντα για την αλλαγή κάποιων όρων επί της συμφωνίας.

Στον Παναθηναϊκό κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς θεωρούν τον Σάντσεθ μια εξαιρετική περίπτωση και δεν θέλουν να τον χάσουν, ιδίως τώρα που έχουν φτάσει τόσο κοντά σε συμφωνία αλλά και που βρίσκονται και εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος που είχαν θέσει για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού.

Σχετικά άρθρα