Ουρές στα ΑΤΜ- Έβγαλε 80.000 ευρώ και του τα έκλεψαν! (εικόνες)

27 Ιουνίου 2015

Δεκάδες πολίτες περιμένουν υπομονετικά στα ΑΤΜ διάφορων τραπεζικών υποκαταστημάτων ώστε να κάνουν αναλήψεις χρημάτων από τις καταθέσεις τους λίγες ώρες μετά την εξαγγελία για διεξαγωγή δημοψηφίσματος από τον pρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την ερχόμενη Κυριακή, 5 Ιουλίου. ΠΗΓΗ: enikos.gr


Στην Ιεράπετρα της Κρήτης, οι οικονομίες μιας ζωής ενός ζευγαριού χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο συνταξιούχος μαζί με το γιο του πήγαν στην τράπεζα και πήρε όλες του τις οικονομίες, περίπου 80.000 ευρώ για να τις φυλάξει στο σπίτι με το φόβο ενός ενδεχόμενου Grexit ή κουρέματος των καταθέσεων. 

Τις κινήσεις τους όπως όλα δείχνουν παρακολουθούσαν δύο αδίστακτοι κακοποιοί, οι οποίοι τους ακολούθησαν μέχρι το σπίτι τους.

Όταν πατέρας και γιος έφυγαν πάλι από το σπίτι οι δράστες έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Ο ένας χτύπησε το κουδούνι και όταν η 79χρονη σύζυγος του συνταξιούχου άνοιξε ανυποψίαστη άρχισε να την απασχολεί.

Όση ώρα ο άγνωστος απασχολούσε τη γυναίκα ο συνεργός του μπήκε από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο και πήρε από την ντουλάπα την τσάντα με τα χρήματα.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...