Θύρα 7: «Ασπίδα για τον Ολυμπιακό»

Η ανακοίνωση της Θύρας 7 μετά την ολοκλήρωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου της στο Καραϊσκάκη.

Την αποφασιστικότητά τους για να είναι δίπλα στον Ολυμπιακό στην προσπάθειά του για νέες κατακτήσεις τίτλων εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, με ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά την ολοκλήρωση του 8ου Συνεδρίου τους που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η ανακοίνωση της Θύρας 7:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο παγκόσμιο συνέδριο συνδέσμων της ΘΥΡΑΣ 7 στο γήπεδο Καραϊσκάκη με εκπροσώπους συνδέσμων από όλο τον κόσμο.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να αναλύσουμε διάφορα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, τους συνδέσμους και τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ενώ παραδώσαμε τιμητική πλακέτα στα αδέρφια μας τους Delije σαν επισφράγιση της πολυδιάστατης φιλίας μας.

Το συνέδριο τίμησε με την παρουσία του και αποθεώθηκε ο πρόεδρος της Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν καλύπτοντας τα ερωτήματα μας για όλα τα θέματα και το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Η επιτυχημένη χρονιά που έφυγε, φέρνει νέες αυστηρές απαιτήσεις και κρατάει τον πήχη ψηλά για την αγωνιστική σεζόν που ακολουθεί. Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι έτοιμος να γίνει για ακόμα μια φορά η ασπίδα του συλλόγου και να στηρίξει την προσπάθεια των τμημάτων μας προς νέες στιγμές δόξας και υπερηφάνειας.

Όλοι κοντά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας».

Σχετικά άρθρα