Όβερ στην Κοριτίμπα, νίκη της Τρόμσο

257. ΤΡΟΜΣΟ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ 1 1.65
Τα μαύρα σύννεφα που έφερε στο “Αλφχάιμ Στάντιον” το κάκιστο ξεκίνημα της Τρόμσο δείχνουν όσο περνά ο καιρός να διαλύονται. Στα τέσσερα τελευταία ματς η γηπεδούχος πήρε πέντε βαθμούς χάνοντας μόνο από την ισχυρή στην έδρα της Στρομγκόντσετ την προηγούμενη εβδομάδα με 2-1. Χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και βέβαια η αναμέτρηση με την Χάουγκεσουντ που βρίσκεται μία θέση πιό πάνω στην κατάταξη κρίνεται πολύ σημαντική. Οι φιλοξενούμενοι απέχουν τρείς αγωνιστικές από τα τρίποντα και έχουν φτωχές επιδόσεις εκτός. Την περασμένη αγωνιστική μολονότι αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω το τελευταίο εικοσάλεπτο δεν κατάφεραν να νικήσουν τη Μιοντάλεν παραχωρώντας ισοπαλία 1-1. Επιπρόσθετα η παράδοση είναι καταφανώς υπέρ της γηπεδούχου η οποία μετρά το φοβερό σερί των οκτώ διαδοχικών νικών, εντός, κόντρα στην τωρινή αντιπαλό της.

266. ΒΕΣΤΜΑΝΑΕΪΑΡ-ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ 2 1.60
Πήρε ισοπαλία στην έδρα της Βαλούρ με 1-1 η γηπεδούχος και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μαχητική αλλά εκείνο που της έδωσε τον πολύτιμο βαθμό ήτν κυρίως η κακή εικόνα της αντιπάλου της. Σήμερα δεν θα έχει στον πάγκο τον τεχνικό της Χάρνταρσον που θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους. Εντός έχει απολογισμό 1-1-2 και στα εννέα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα για την Α’ Ισλανδίας έχει νικήσει μόνο την Βίκινγκουρ στα τέλη Μαϊου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το Χ την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της πρωτοπόρου Χαφναφιορτούρ αποδεικνύοντας ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο. Μάλιστα θεωρούν ευατούς αδικημένους καθώς ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις. Απέχουν έναν βαθμό από την κορυφή και δείχνουν εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο με πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία. Λογικό φαβορί στο αποψινό ματς με εναλλακτική πρόταση το under το 1.75.

273. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ ΟΒΕΡ 2.15
Περιμένω την Κρουζέιρο να επιστρέψει στα όβερ μετά το… διάλειμμα κόντρα στη Σαπεκοένσε όπου εγκλωβίστηκε από την αμυντική τακτική της φιλοξενούμενης με συνέπεια να ηττηθεί εντός με 1-0. Αλλωστε στην έδρα της Κοριτίμπα τα μεγάλα σκορ είναι θεσμός καθώς εμφανίστηκαν εννέα φορές στα 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Συν τοις άλλοις η ομάδα του Λουσεμπούργκο παίζει πάντα επιθετικά μακριά από το κοινό της. Επιπρόσθετα η γηπεδούχος με τον Νέι Φράνκο στον πάγκο έχει βελτιωθεί πολύ στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού όπως το έδειξε στο 2-2 κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε αποτέλεσμα που την αδικεί με βάση τη συνολική αγώνα του ντέρμπι. Εναλλακτικά υπάρχει και το goal/goal με απόδοση 1.65.

Σχετικά άρθρα