Γιατί η Monica Lewinski βρίσκεται πάλι στον Λευκό Οίκο;

28 Ιουνίου 2015

 

Την γνωρίσαμε όλοι το 1998. Ο λόγος ήταν το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με τον τότε πλανητάρχη, Bill Clinton και τις επαφές «τρίτου τύπου», τις οποίες διατηρούσαν. Συγκεκριμένα η ίδια η Monica Lewinski είχε παραδεχτεί την «ανάρμοστη σχέση» που διατηρούσαν, συμπεριλαμβανομένων, λεκέδων, σαξοφώνων και Οβάλ Γραφείου.

17 χρόνια μετά η γοητευτική Αμερικανίδα, έχει φτάσει αισίως τα 38 και έχει καταφέρει να χτίσει την δική της καριέρα. Μετά το σκάνδαλο, μετακόμισε στο Λονδίνο και κατάφερε να πάρει πτυχίο στην κοινωνική ψυχολογία στο φημισμένο LSE, εν συνεχεία στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη και στο Πόρτλαντ (στο Όρεγκον, βορειοδυτικά των ΗΠΑ). Μάλιστα γυρίζει πλέον τις ΗΠΑ και μιλά για το bullying σε κάθε μορφή του, από εργασιακό μέχρι διαδικτυακό.

Σήμερα λοιπόν, η Monica, αρθρογραφεί στο VanityFair.com και μάλιστα για ζητήματα φιλοσοφίας. Το τελευταίο της κείμενο προς έκπληξη όλων, είναι ένα αφιέρωμα στο πρώτο ποίημα που δημοσίευσε ο T.S. Elliott, με τίτλο «Love Song to J. Alfred Prufrock» και αναζητά την αναφορικότητα σε έργα άλλων και μεταγενέστερων του Έλιοτ όπως ο Μουρακάμι και άλλοι.

 

 

http://www.peoplegreece.com/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ