Απαντάει ο Σάντσεθ

28 Ιουνίου 2015

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Παναθηναϊκό καθώς βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Σέρχιο Σάντσεθ. Ο ισπανός στόπερ ο οποίος συνεχίζει τις διακοπές με τη σύζυγό του Ελίζαμπεθ στην Ιμπιθα ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββάτου από τον ατζέντη του αναλυτικά για την πρόταση των Πρασίνων και είναι πιθανό εντός της ημέρας να ενημερώσει τους Πράσινους για τις προθέσεις του.

Είναι πλέον δεδομένο ότι ο 29χρονος πρώην αμυντικός της Μάλαγα είναι θετικός στην πρόταση που του έχει καταθέσει το Τριφύλλι αλλά θέλει πρώτα να ζυγίσει όλα τα δεδομένα, ενώ υπάρχει μια σχετική ανησυχία και για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν πληθύνει τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για Grexit.

Ο ατζέντης του Σάντσεθ Πέπε Μέσας βρέθηκε το Σάββατο στην Ιμπιθα προκειμένου να συζητήσει με τον πελάτη του την επόμενη ημέρα στην καριέρα του και τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους, καθώς την πόρτα του Ισπανού στόπερ έχουν χτυπήσει η τουρκική Μπεσίκτας, ομάδες από τη Ρωσία και την Αγγλία.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...