Από Χελάντερ σε Θελάντερ ο Παναθηναϊκός

28 Ιουνίου 2015

Για Χελάντερ άκουγαν επί εβδομάδες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, Θελάντερ τους προέκυψε. Ηταν γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες είχε «καεί» η περίπτωση του Σουηδού αμυντικού της Μάλμε καθώς είχε προκύψει κάτι άλλο πάνω στο οποίο δούλευαν στο παρασκήνιο οι άνθρωποι των Πρασίνων.

Όπως αποκάλυψε ο "Σπορ FM" ο Δανός της Ααλμποργκ στόπερ Ράσμους Θελάντερ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να οριστικοποιηθεί το ντιλ.

Οι πληροφορίες του pamesports.gr αναφέρουν ότι οι Πράσινοι που είχαν πολύ στενή συνεργασία με τη διοίκηση της Ααλμποργκ τις τελευταίες ημέρες, εν τέλει έφτασαν στην πολυπόθητη συμφωνία και με ένα οικονομικό αντάλλαγμα περίπου 200.000 ευρώ εξασφάλισαν την καταφατική απάντηση του δανέζικου συλλόγου, ενώ ήδη είχαν το «ναι» του 23χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να κάνει ένα άλμα στην καριέρα του.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχουν τσεκάρει αρκετά οι Πράσινοι καθώς είναι μια περίπτωση που δεδομένα φέρει και τη σφραγίδα του σκάουτερ του Τριφυλλιού στη Σκανδιναβία Ρενέ Χένρικσεν.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...