Σίλβα και μεταγραφές

Σε μια δύσκολη εβδομάδα για ολόκληρη τη χώρα, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να μπει σε τελική διαδικασία αποφάσεων και κινήσεων ενόψει της νέας περιόδου, καθώς σε μερικές ημέρες αρχίζει η προετοιμασία και κάποια θέματα πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα.

Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν ότι αυτή την εβδομάδα θα μπορέσουν να επισημοποιήσουν τη συνεργασία τους με τον Μάρκο Σίλβα, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ για να λύσει το συμβόλαιό του και εκτιμάται ότι θα βρεθεί μια φόρμουλα για να συμβεί αυτό καθώς και η πρώην ομάδα του θέλει να προχωρήσει με το νέο της τεχνικό, τον Ζεσούς.

Στα μεταγραφικά αναμένονται εξελίξεις σε στόχους που έχει ο Ολυμπιακός όπως ο Βραζιλιάνος Νενέ, ο Σενεγαλέζος Ντιοπ, στο θέμα του σέντερ φορ που θέλει να αποκτήσει ο σύλλογος αλλά και σε αυτό του στόπερ.

Για την επίθεση προστίθεται και το όνομα του Εμανουέλ Εμενίκε που προσφέρουν οι Τούρκοι της Φενέρ ως αντάλλαγμα για να αποκτήσουν τον Μιλιβόγεβιτς και τον Ντουρμάζ. Την ώρα που είναι πάντα ανοιχτή η περίπτωση του Ζαπάτα της Νάπολι, αλλά και αυτή του Ζόνατας της Έλτσε.

Σχετικά άρθρα