Επιθετικός ο επόμενος στόχος στον ΠΑΟ

Ο τρόπος με τον οποίο κινείται στις εφετινές μεταγραφές ο Παναθηναϊκός δεν έχει προηγούμενο. Οι Πράσινοι προτού καν ολοκληρωθεί ο Ιούνιος έχουν ολοκληρώσει την συντριπτική πλειοψηφία των μεταγραφών τους.

Αποκτήθηκε ο δεξιός μπακ Βέμερ, ο κεντρικός χαφ Λουντ, ο μεσοεπιθετικός Καλτσάς, φυσικά ο αμυντικός μέσος Εσιέν στη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού και ο στόπερ Θελάντερ, ενώ στα σκαριά είναι η απόκτηση και του κεντρικού αμυντικού Σάντσεθ που θα καλύψει το κενό του Σίλντενφελντ.

Με βάση το μεταγραφικό πλάνο που έχουν καταρτίσει στο Τριφύλλι απομένει η ενίσχυση με έναν επιθετικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος έχει ήδη εντοπιστεί, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και οι διαπραγματεύσεις. Μάλιστα και για αυτή την κίνηση οι Πράσινοι στοχεύουν να έχουν φέρει τον παίκτη στην Αθήνα πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία κάτι όμως που σε πρώτη φάση μοιάζει δύσκολο.

Δεδομένου όμως ότι στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν ο Μπεργκ, ο Καρέλης, ο Πέτριτς, ο Κλωναρίδης, παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις στην επιθετική γραμμή, δεν υπάρχει μεγάλη βιασύνη, ούτε και πίεση καθώς δεν υπάρχει κάποιο κενό.

Σχετικά άρθρα