Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

29 Ιουνίου 2015

 ΚΡΙΟΣ

aries

Ενώ μέσα σου νιώθεις ότι κάτι καλό θα γίνει, μπορεί να πληγώνεσαι εύκολα και να μην είσαι ο εαυτός σου σε σχέση με την δική σου πραγματικότητα. Κάθε φορά που γίνεται κάτι δύσκολο και μη διαχειρίσιμο για σένα, πρέπει να το ελέγχεις δυο φορές γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω κρέμεται από μια κλωστή για αυτό θα χρειαστεί να μην θυμώνεις και να μην βλέπεις μόνο κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε πληγώνουν. Βέβαια δεν χάνεις το κέφι σου και εύκολα θα βγαίνεις έξω για να περάσεις καλά. Με το Λιοντάρι θα είσαι καλά αλλά θα υπάρχουν οικογενειακές καταστάσεις που θα σε πιέζουν για να πάρεις διαφορετική θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Το βάρος πέφτει στα εσωτερικά σου συναισθήματα τα οποία έχουν μεγάλη τρυφερότητα και φροντίδα για το πρόσωπο που είστε μαζί. Αν είσαι μόνος/η, έχεις έντονη ανάγκη να ερωτευτείς και να ξεπεράσεις ακόμα και μια σχέση ήδη χαλασμένη. Με τον Κριό θα έχεις θυμό γιατί θα δεις ότι τελικά δεν σε σκέφτεται όπως έλεγε και τώρα ίσως έχει εξαφανιστεί από την ζωή σου. Κάνοντας κινήσεις δυναμικές θα ξεπεράσεις τις κόντρες με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ και θα προχωρήσεις μαζί του περισσότερο συντροφικά και πολύ κοντά ψυχικά. Το ότι θέλεις να φαίνεσαι και να έχεις έντονη συμπεριφορά προς τα έξω, αυξάνει την διάθεση να φτιάξεις την εμφάνισή σου και να είσαι πολύ επιθυμητός/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Αντιλαμβάνεσαι πλέον ότι έχεις το πάνω χέρι σε μια κατάσταση και αυτό σε βοηθάει να σηκώσεις κεφάλι και να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αφορούν το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Όσο βέβαια αρνείσαι να δεις τα πράγματα με σοβαρότητα, δεν θα καταλήγεις, αν θέλεις τελικά να προχωρήσεις με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω. Καλύτερα να λες την αλήθεια και να είσαι ο εαυτός σου. Από την άλλη το Λιοντάρι και ο Τοξότης σε θέλει πάρα πολύ και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είστε μαζί. Μην αφήνεις τον χρόνο να φεύγει και εσύ να χάνεις τις καλές ευκαιρίες γιατί μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν πολλά πράγματα υπέρ σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις πολλές δυνατότητες να ξεπεράσεις όλες σου τις δυσκολίες γιατί πλέον πατάς πόδι και έχεις μια μεγάλη δυναμική η οποία σε βοηθάει ακόμα και σε καταστάσεις που ήταν μέχρι τώρα καταλυτικές. Η σχέση με τον Κριό, Αιγόκερω ή Ζυγό θα είναι δύσκολη γιατί στην Πανσέληνο στις 2 Ιουλίου θα βρεθείτε πιθανόν αντιμέτωποι για διάφορα θέματα τα οποία θα σε ζορίσουν να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα είναι πολύ έντονες και ίσως και βίαιες συναισθηματικά για σένα που έχεις μεγάλες ευαισθησίες. Αλλά, επειδή θα νιώσεις ότι θα βρεις το δίκιο σου δεν θα κάνεις πίσω για κανένα λόγο. Όσο πάντως έχεις την σιγουριά του Λιονταριού δεν φοβάσαι τίποτα, αρκεί να μην το τρελαίνεις με την γκρίνια και τα παράπονά σου.

ΛΕΩΝ

leo

Ό, τι και να γίνεται, είσαι ένας πόλος έλξης και αυτό θα σε βοηθήσει να είσαι ο εαυτός σου γιατί έχεις μια τεράστια εσωτερική δύναμη η οποία δεν σε αφήνει να πέσεις ή να γυρίσεις πίσω στο παρελθόν. Το σκεπτικό σου βοηθάει πάρα πολύ, ώστε να διατηρήσεις την λογική σου και να πιστεύεις ότι κάνεις το σωστό. Μια καινούργια φάση που πάει τώρα να ξεκινήσει θα σου δώσει μεν εκείνη την σιγουριά που θέλεις να υπάρχει στην ζωή σου και θα ξεπεράσεις όλες τις αντιξοότητες ακόμα και με τον Υδροχόο. Χρειάζεσαι βέβαια να κάνεις καλύτερες εκτιμήσεις για τον εαυτό σου σε σχέση με τον Σκορπιό ο οποίος μπορεί να έχει γυρίσει αυτή την στιγμή και να σε πιέζει αλλά και συγχρόνως να σου κάνει και στενό μαρκάρισμα για την μεταξύ σας σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις πολλά να κάνεις αυτές τις ημέρες και προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Θα είσαι αρκετά συναισθηματικός/η και με μεγάλη δοτικότητα. Βέβαια, όταν σε πιάνει η ανασφάλεια με τον Τοξότη, κάνεις διάφορα σκηνικά τα οποία δεν είναι εύκολο μετά να τα ισορροπήσεις. Αν σε ενδιαφέρει αληθινά και θέλεις να προσπαθήσεις, ζήλειες και σκηνές δεν επιτρέπονται γιατί κουράζεται πάρα πολύ και κόβεται το μεταξύ σας ερωτικό παιχνίδι. Με τον Καρκίνο ή Σκορπιό θα έρθεις πιο κοντά και θα μιλήσετε ακόμα πιο ειλικρινά. Πιθανόν η επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν να σε προβληματίσει γιατί δεν θέλεις άλλη στεναχώρια ή αμφίβολες καταστάσεις.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/EROTIKA-KAI-OHI-MONO/item/76055-erotiki-evdomada-gia-ola-ta-zodia#ixzz3eRkhNYET


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πόσο γόνιμη είσαι;
Γυναικολογία
Πόσο γόνιμη είσαι;
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας