Ανδρεόπουλος: «Για μένα υπάρχει μόνο η ΑΕΚ»

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος ήταν και παραμένει μέσα στα μεταγραφικά πλάνα της ΑΕΚ, ωστόσο η “σφήνα” του Ολυμπιακού πήγε να φέρει τα πάνω κάτω. Η Κέρκυρα που προφανώς ήθελε να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο πλειοδοτικό διαγωνισμό “έσπρωξε” τον παίκτη προς το λιμάνι, ωστόσο έφαγε… χυλόπιτα!

Ο Ανδρεόπουλος μιλώντας στο PameSports.gr εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέρριψε κάθε ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα και διατράνωσε την επιθυμία του να δει τον εαυτό του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

«Προ ημερών η διοίκηση της Κέρκυρας με ενημέρωσε ότι για την απόκτήσή μου ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. Είναι πολύ τιμητικό για εμένα το γεγονός ότι δύο από της μεγαλύτερες ομάδες της χώρας μας θέλουν να με εντάξουν στο ρόστερ τους. Ωστόσο θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η προσωπική μου επιθυμία είναι να συνεχίσω την καριέρα μου με τη φανέλα της ΑΕΚ. Αυτή είναι η επιλογή μου».

Ο Ανδρεόπουλος δεν θέλησε να κάνει κάποιο επιπλέον σχόλιο για το αν η συγκεκριμένη επιλογή οφείλεται σε οικονομικά ή αγωνιστικά κριτήρια, ωστόσο οι πληροφορίες του PameSports.gr αναφέρουν ότι στην ΑΕΚ βλέπει ότι έχει ποδοσφαιρικό μέλλον σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, στον οποίο οι Έλληνες ποδοσφαιριστές συνήθως δίνονται δανεικοί δεξιά και αριστερά…

Σχετικά άρθρα