Υπέγραψε μέχρι το 2018 ο Στιλ

Ο Λουκ Στιλ υπέγραψε τη διετή επέκταση του συμβολαίου του και θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το 2018. Ο Αγγλος γκολκίπερ είχε συμφωνήσει από την περασμένη εβδομάδα τηλεφωνικά με τους ανθρώπους των Πρασίνων και το θέμα έκλεισε και τυπικά με την επιστροφή του στην Αθήνα, αφού τόσο ο σύλλογος όσο και ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους.

«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου η σημερινή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη “σύνδεση” με τον Παναθηναϊκό! Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν… κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως… απλά συνηθίζονται.

Όλοι στον σύλλογο είναι παραπάνω από επαγγελματίες, το βλέπεις καθημερινά αυτό. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ! Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ», δήλωσε ο πανευτυχής Στιλ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Άγγλου τερματοφύλακα, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

Σχετικά άρθρα