Ο κύριος Πιερ Ισά

Η απόφαση του Ολυμπιακού να μη συνεχίσει με τον Πιερ Ισά στο πόστο του αθλητικού διευθυντή της ομάδας είχε διαφανεί πολύ νωρίτερα από την πρόσφατη ανακοίνωση για τη συγκρότηση εκτελεστικής επιτροπής από την οποία απουσίαζε το όνομά του.
Ήταν προφανές ότι στην ηγεσία της ΠΑΕ δεν υπήρχε ικανοποίηση από συγκεκριμένες επιλογές του Νοτιοαφρικανού μάνατζερ σε μεταγραφικές υποθέσεις, όπως και από την αποτελεσματικότητα της παρουσίας του μέσα στη λειτουργία της ομάδας και στις αρμοδιότητες που του είχαν ανατεθεί.
Ο Ισά έμεινε δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και συνεργάστηκε άψογα με όλους. Διακρίθηκε για το ήθος του, τον επαγγελματισμό του, την άριστη σχέση με τους συνεργάτες του σε κάθε επίπεδο.
Δεν θα γραφτεί το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου ως ένα από αυτά που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην ανοδική πορεία της ομάδας, δεν θα περάσει όμως και απαρατήρητη η συνεισφορά του στο σαφώς ανταγωνιστικότερο πρότζεκτ του Ολυμπιακού σε κάθε τομέα της παρουσίας του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Ο τζεντλμαν Πιερ Ισά έφυγε σαν φίλος από τον Ολυμπιακό, αφήνει μόνο φίλους στον Ολυμπιακό και είναι βέβαιο ότι θα έχει συνεργασία στο μέλλον με τους ερυθρόλευκους εφόσον επιστρέψει στο ρόλο του ατζέντη που είχε προτού αποδεχτεί την πρόταση του Μαρινάκη και του Καρεμπέ.
Στον Ολυμπιακό, εκτός από τις μεταγραφικές επιλογές του – άλλες πετυχημένες, άλλες όχι – αφήνει και την αίσθηση ότι με κάποιες τέτοιου είδους συνεργασίες θα πρέπει να συνεχίσει να πορεύεται ο σύλλογος στην προσπάθειά του να βελτιώνει διαρκώς τη θέση του στη διεθνή ποδοσφαιρική αγορά…

Σχετικά άρθρα