Το σκέφτεται ο Σάντσες, εγγυήσεις ο Θελάντερ

Δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος ο Παναθηναϊκός δεδομένων όσων συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Το γενικότερο κλίμα που έχει δημιουργηθεί με το κλείσιμο των τραπεζών, το επερχόμενο δημοψήφισμα και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ακόμη και για την πιθανότητα ενός Grexit είναι λογικό να προβληματίζουν τους παίκτες που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους Πράσινους στην παρούσα φάση.

Αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, οπότε αφίχθη στην Ελλάδα ο δανός στόπερ Ράσμους Θελάντερ με τον οποίο προτού έρθει είχε επιτευχθεί προφορική συμφωνία. Ωστόσο, στις συζητήσεις που έγιναν επί ελληνικού εδάφους προέκυψαν διάφορα ζητήματα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, καθώς θέλει να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να… συμπαρασυρθούν τα συμφωνηθέντα με την ΠΑΕ στο ενδεχόμενο που η Ελλάδα τεθεί εκτός ευρώ.

Κάτι ανάλογο φαίνεται ότι προκύπτει και με την περίπτωση του ισπανού στόπερ Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος μολονότι έχει συμφωνήσει με τους Πράσινους και επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα μέχρι την Τετάρτη, πλέον φέρεται να έχει δεύτερες σκέψεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει η παρούσα κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας δεν υπήρξε επαφή μεταξύ των δύο πλευρών κάτι που προκάλεσε μια σχετική ανησυχία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Από το Τριφύλλι πάντως και στις δύο περιπτώσεις προσπαθούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να πείσουν τους παίκτες πως ούτε κινδυνεύουν να μείνουν εκτεθειμένοι ούτε βεβαίως να χάσουν τα χρήματά τους. Πιθανότατα με τον Θελάντερ δεν θα υπάρξει πρόβλημα και εντός της ημέρας θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Σχετικά άρθρα