Γιατί ο πατέρας της Kate Hudson αποκλήρωσε εκείνη και τον αδερφό της;

30 Ιουνίου 2015

Χαμογελαστή και αγκαλιασμένη με την καλή της φίλη, Gwyneth Paltrow, βρέθηκε στην συναυλία της Taylor Swift η Kate Hudson. Αυτή ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τις δηλώσεις του πατέρα της, Bill Hudson, σύμφωνα με τις οποίες ο πρώην σύζυγος της Goldie Hawn -χώρισαν το 1981- αποφάσισε να διακόψει κάθε επαφή με την κόρη του αλλά και με τον μεγαλύτερο αδερφό της, Oliver.
Όλα ξεκίνησαν την ημέρα του πατέρα, όταν ο Oliver δημοσίευσε μία φωτογραφία του με την Kate και τον πατέρα τους από τα παιδικά τους χρόνια. Η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία έγραφε: "Ευτυχισμένη ημέρα εγκατάλειψης Kate".

Η ηθοποιός στην συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον επί πολλά χρόνια σύντροφο της μητέρας της, Curt Russel, για να ευχηθεί σε εκείνον για την ημέρα του πατέρα. 

Ο Bill Hudson δεν αντέδρασε άμεσα στις αναρτήσεις αλλά μία εβδομάδα μετά έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "The Mail" και μίλησε με σκληρά λόγια για τα δύο του παιδιά. "Απευθύνομαι στα παιδιά μου και τους λέω σας αφήνω ελεύθερους. Γέννησα πέντε παιδιά αλλά τώρα θα σκέφτομαι πως έχω μόνο τρία. Δεν θέλω πια να χρησιμοποιούν το επίθετο Hudson, δεν είναι πια μέρος της ζωής μου. Το post του Oliver ήταν μια επίθεση γεμάτη κακία. Έχει πεθάνει για εμένα και το ίδιο και η Kate. Πενθώ για εκείνους παρόλο που περπατούν ακόμα πάνω στη γη", είπε.

Ο Bill Hudson κατηγόρησε την Goldie Hawn ότι δηλητηρίασε τα παιδιά τους με ψέμματα και τα απομάκρυνε σκόπιμα από τον πατέρα τους στην ίδια συνέντευξη μέσω της οποίας αποκλήρωσε την Kate και τον Oliver. Όπως βλέπεις όμως, οι δηλώσεις του άφησαν ασυγκίνητη την Kate που δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελά στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την συνέντευξη του βιολογικού της πατέρα.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...