Κόρνερ και κάρτες στο Αργεντινή – Παραγουάη

Στο ταμείο οδηγήθηκε η στήλη μας χθες το βράδυ με το g/g στο Χιλή – Περού (2-1). Αγχωθήκαμε λίγο όταν έμεινε με δέκα παίκτες το Περού στο 21’, είχαμε, όμως, εμπιστοσύνη στους παίκτες του Γκαρέκα ότι ένα γκολ θα το βάλουν. Αυτό τελικά ήρθε στο 60’ με αυτογκόλ (!) του Μέδελ. Δεν μας ενόχλησε καθόλου αυτό, το σημαντικό ήταν ότι πληρωθήκαμε το εξαιρετικό 2,20 και είμαστε έτοιμοι να ποντάρουμε απόψε στον δεύτερο ημιτελικό Αργεντινή – Παραγουάη (στις 02.30). Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχει παράταση σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, οι δύο ομάδες οδηγούνται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

298 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ Over 9,5 κόρνερ 1,73
Πληρωνόμαστε εάν βγουν από 10 κόρνερ και πάνω στον αγώνα. Στα 3 από τα 4 παιχνίδια της Αργεντινής στη διοργάνωση είχαμε 12 κόρνερ. Μόνο στο ματς με την Κολομβία έγιναν κάτω από 9,5, συγκεκριμένα 9 επειδή έπαιζε μπάλα μόνο η Αργεντινή. Στα άλλα 3 παιχνίδια με Τζαμάικα, Ουρουγουάη και Παραγουάη οι αντίπαλοι της παρέας του Μέσι έβγαλαν από 3 έως και 5 κόρνερ. Οσον αφορά στην Παραγουάη και τα 4 παιχνίδια της ήταν over 9,5 κόρνερ! Εμείς θέλουμε από το αποψινό αουτσάιντερ να βγάλει τουλάχιστον 2 (με Βραζιλία, Ουρουγουάη και Τζαμάικα είχε 7) και θα είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς η Αργεντινή δεν έχει πέσει κάτω από 8 στη διοργάνωση. Οσοι θέλουν ποντάρουν και στο over 10 κόρνερ που πληρώνει το αξιοπρεπέστατο 2,00 και παίρνουν τα χρήματά τους πίσω εάν βγουν ακριβώς 10 κόρνερ.

298 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ Under 6,5 κάρτες 1,83
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Βραζιλιάνος Σάντρο Ρίτσι που σφύριξε κα το επεισοδιακό Χιλή – Ουρουγουάη όπου κρίνοντας τις αποφάσεις του βρισκόταν σε… αποστολή. Βγάζει 4,78 κίτρινες κάρτες ανά αγώνα στην καριέρα του. Επιπλέον, είναι ρέφερι που δεν αρέσκεται να δείχνει κόκκινες (μόλις 0,50 ανά ματς, θετικό αυτό για εμάς, αφού η κόκκινη πιάνεται για διπλή). Επίσης, η Αργεντινή έχει 10 κάρτες μέχρι τώρα στη διοργάνωση, ήτοι 2,5 ανά παιχνίδι και η Παραγουάη 12 που σημαίνει 3 ανά παιχνίδι. Οπερ σημαίνει 5 μαζί. Συν το ότι κινδυνεύουν να χάσουν τον τελικό εάν δεχτούν κάρτα οι Μέσι, Αγκουέρο, Μαστσεράνο από την Αργεντινή και Βαλντές, Αγκιλάρ, Μαρτίνες από την Παραγουάη, οπότε θα είναι πολύ προσεκτικοί. Βάσει των παραπάνω, το under 6,5 έχει λογική.

Σχετικά άρθρα