Σισέ: «Θα επέστρεφα με όλη μου την καρδιά»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ πάτησε το πόδι του στο «Ελ.Βενιζέλος» αφού θα παίξει μουσική σε γνωστό κλαμπ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ στις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξη του τόνισε ότι αν του γινόταν πρόταση να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό θα το έκανε με όλη του καρδιά.
Ο Σισέ μίλησε ακόμα και για την μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν στον Παναθηναϊκό λέγοντας πως έχει μιλήσει μαζί του λέγοντας του τα καλύτερα τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον Παναθηναϊκό.
«Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου κάπου που αγαπώ. Αν μου έλεγαν από τον Παναθηναϊκό να επιστρέψω το Γενάρη, θα επέστρεφα με όλη μου την καρδιά. Το ποδόσφαιρο δεν έχει τελειώσει αυτή τη στιγμή για εμένα και θα παίξω με τη Σαν Πιερουάζ», είπε αρχικά.
Για τον Εσιέν: «Έχω ιδιαίτερο δεσμό με τον σύλλογο και τους οπαδούς. Παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι και ο φίλος μου, ο Εσιέν στην ομάδα. Ήταν εύκολο για εμένα να του πω ορισμένα πράγματα όταν έγινε γνωστό ότι θα έρθει. Του είπα ότι ξέρω ότι έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, όμως του ξεκαθάρισα ότι ποτέ στη ζωή του δεν θα βιώσει πουθενά αλλού τέτοια ατμόσφαιρα. Η ομάδα θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάζεται ακόμα 1-2 παίκτες και θα μπορεί να παλέψει με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο. Είναι καλή ομάδα και είναι σε καλό επίπεδο».
Για το γεγονός ότι θα παίξει μουσική: «Προσπαθώ να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους. Εάν το πετυχαίνω με το ποδόσφαιρο ή με τη μουσική, είναι το ίδιο. Ελπίζω οι άνθρωποι να έρθουν να με ακούσουν, θα το ήθελα».

Σχετικά άρθρα