Δείτε ποιες εκδηλώσεις ακυρώνονται λόγω πολιτικών εξελίξεων

30 Ιουνίου 2015

Μπαράζ ακυρώσεων πολιτιστικών εκδηλώσεων αναμένεται τις επόμενες ημέρες λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων. Καλό είναι να τσεκάρετε αν οι παραστάσεις, συναυλίες, κτλ, που έχετε ενδεχομένως επιλέξει να παρακολουθήσετε, παραμένουν στον προγραμματισμό.

Ήδη ανακοινώθηκαν μερικές αναβολές εκδηλώσεων και θα ακολουθήσουν κι άλλες.

-Ακυρώθηκε η παράσταση «Jesus Christ Superstar» που ήταν προγραμματισμένη για το Ηρώδειο στις 3 & 4 Ιουλίου.

-Η έναρξη του Φεστιβάλ Φιλίππων με την παράσταση του Γιάννη Μπέζου «Εκκλησιάζουσες», που ήταν προγραμματισμένη για Σάββατο 4 Ιουλίου, μεταφέρεται μία ημέρα νωρίτερα,  Παρασκευή 3 Ιουλίου.

- Aκυρώθηκε η συναυλία των Θάνου Μικρούτσικου-Αφροδίτης Μάνου-Γιάννη Κότσιρα στην Αμφίπολη (4.7)

-Η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στην Καρδίτσα, προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου, μεταφέρεται για την 1η  Σεπτεμβρίου.

-Αρκετές είναι οι ακυρώσεις για την παράσταση «Αχαρνής»: Λάρισα (1.7), Λαμία (2.7), Τρίκαλα(3.7), Βόλο (4.7), Δελφοί (6.7)

-Η συναυλία των Γιώργου Νταλάρα-Ελένης Βιτάλη-Γλυκερίας, που ήταν προγραμματισμένη στις 30 Ιουνίου στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης, μεταφέρεται στο Θέατρο Γης στις 30 Ιουλίου.

-Στις 10 Ιουλίου μεταφέρεται η παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» του Κώστα Φιλίππογλου στο Ευριπίδειο Θέατρο στη Σαλαμίνα.

Αναβλήθηκαν επίσης, η διάλεξη του διευθυντή της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, Ismal Serageldin, που ήταν προγραμματισμένη σήμερα στο Μουσείο της Ακρόπολης και η επιστημονική συνάντηση 31α Σεμινάρια Ερμούπολης

koutipandoras.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ