Απέρριψε την προσφορά του ΟΠΑΠ η Σούπερ Λιγκ

Η πρόταση της χορηγίας του ΟΠΑΠ δεν έγινε αποδεκτή κατά τη συνεδριάση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ.
Το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος απέρριψε την πρότασης του ΟΠΑΠ καθώς έκρινε πως είναι εξαιρετικά χαμηλή. Η προσφορά του ΟΠΑΠ αφορούσε την χορηγία του πρωταθλήματος αλλά και την διαφήμιση στις φανέλες των ομάδων. Κατά τα λοιπά αποφασίστηκε ότι η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει στις 22 Αυγούστου ενώ τα play off θα ξεκινήσουν στις 22 Μαΐου. 
Αναλύτικά:
Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι η πρόταση της ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι εξαιρετικά χαμηλή και δε μπορεί να γίνει αποδεκτή.
2/ Αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα εξωτερικού, (πλην Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας)  για το σύνολο των ομάδων της Super League για τα επόμενα δύο έτη.
3/ Εγκρίθηκε επί της αρχής το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αγωνιστικής περιόδου 2015-16, το οποίο θα αποσταλεί στην ΕΠΟ για την έγκρισή του.  Η έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου 2015, η λήξη του Α’ Γύρου στις 19 Δεκεμβρίου 2015, η έναρξη του Β’ Γύρου στις 2 Ιανουαρίου 2016 και το τέλος του Β’ Γύρου στις 17 Απριλίου 2016. Τα play off θα ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 22 Μαΐου 2016.
4/ Η κλήρωση του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2015-16 θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.
5/ Η Super League συνεχίζει την προσπάθεια συμμόρφωσης και πλήρους εφαρμογής των συστημάτων ηλεκτρονικού εισιτηρίου και εποπτείας, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες κρατικές αρχές.

Σχετικά άρθρα