Πρίφτης: «Να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του Άρη»

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από απουσία τριών χρόνων εξέφρασε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός του Άρη είπε ότι τα δεδομένα πλέον αλλάζουν για την ομάδα καθώς θα έχει δύο αγώνες την εβδομάδα ενώ τόνισε ότι θα γίνει ότι χρειάζεται για να φανεί ο Άρης αντάξιος της ιστοριάς του.

«Σίγουρα η ικανοποίηση για την επιστροφή του ΑΡΗ στην Ευρώπη είναι μεγάλη. Χαίρομαι που οι προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας είχαν αίσιο τέλος, γιατί γνωρίζω ότι έγινε μεγάλος αγώνας προς αυτήν την κατεύθυνση. Είχα πει ότι εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις, θα είναι πολύ καλό να παίξει ο ΑΡΗΣ στην Ευρώπη, μετά από τρία χρόνια απουσίας. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν τώρα με την έλευση της οικογένειας Λάσκαρη, η οποία εξασφαλίζει την απαιτούμενη συνέπεια. Είναι ένας τομέας στον οποίο η Ευρωλίγκα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και η παρουσία της οικογένειας Λάσκαρη σαφώς έπαιξε μεγάλο ρόλο στη wild card που πήρε ο ΑΡΗΣ για το EuroCup», είπε αρχικά. 

«Όπως γίνεται κατανοητό, τα αγωνιστικά δεδομένα αλλάζουν με την ομάδα να δίνει δύο αγώνες κάθε εβδομάδα. Θα υπάρχει καλύτερος ρυθμός, ενώ απαιτείται μεγαλύτερο βάθος για να τα φέρουμε εις πέρας στη διπλή υποχρέωση. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φανεί ο ΑΡΗΣ αντάξιος της ιστορίας του, σ’ αυτήν την πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση», τόνισε κλείνοντας. 

Σχετικά άρθρα