Σε 48 ώρες κρίνεται του Σάντσεθ

Ακόμη κι αν τελικά ο Σέρχιο Σάντσεθ επιλέξει να μην αγωνιστεί στην Ελλάδα, στον Παναθηναϊκό θα γνωρίζουν ότι έκαναν τα αδύνατα δυνατά κι ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον πείσουν να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος πραγματοποίησαν ταξίδι-αστραπή στη Βαρκελώνη προκειμένου να συναντήσουν από κοντά τον ισπανό στόπερ και να του δείξουν για πολλοστή φορά ότι τον θέλουν στην ομάδα της νέας σεζόν.

Δεν κρύφτηκαν, ούτε θέλησαν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, ούτε βεβαίως και όσα μπορεί να ακολουθήσουν. Ωστόσο του κατέστησαν σαφές ότι ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προσφέροντας εγγυήσεις ότι δεν θα χάσουν τίποτα από τη μεταξύ τους συνεργασία.

Του έφεραν άλλωστε και ως παράδειγμα τον σούπερ σταρ της ομάδας Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος παρά τη δύσκολη κατάσταση ήρθε στην Ελλάδα, όπως επίσης και τον Γερμανό Γενς Βέμερ που προτίμησε τη χώρα μας από την… ασφάλεια της γερμανικής οικονομίας.

Ο Σάντσεθ που σε μεγάλο βαθμό επηρεάστηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον για να μπει σε δεύτερες σκέψεις, έδειξε να αιφνιδιάζεται από τη στάση του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι δύο άνθρωποι της ομάδας ταξίδεψαν στην Ισπανία για να τον πείσουν. Κάτι που επίσης του έδειξε και πόσο πολύ τον θέλουν και πόσο σημαντικός παίκτης θεωρείται στο πλάνο της ομάδας.

Η κουβέντα έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και ο παίκτης ζήτησε επιπλέον 48 ώρες προθεσμία για να δώσει την τελική του απάντηση. Εδειξε πάντως να το σκέφτεται σοβαρά να έλθει στην Ελλάδα, αρκεί να πάρει το ΟΚ βεβαίως και από τη σύζυγό του.

Σχετικά άρθρα