Με κεκτημένη ταχύτητα η Παλμέιρας

125. ΑΝΤΙΤΖΟΝ-ΠΑΧΤΑΚΟΡ ΟΒΕΡ 1.55
Εκ διαμέτρου αντίθετη η αγωνιστική εικόνα των δύο κλαμπ. Η γηπεδούχος έρχεται από την τέταρτη ήττα στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της η δε φιλοξενούμενη επικρατώντας 3-1 της Νασάφ Κάρσι έφτασε τα οκτώ διαδοχικά τρίποντα! Κοινό στοιχείο των δύο αντιπάλων τον τελευταίο μήνα τα μεγάλα σκορ. Η Αντιτζόν μετρά πέντε όβερ στα έξι τελευταία η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος στο Ουζμπεκιστάν και πρώτη ομάδα που έπαιξε μπάλα ο σπουδαίος Βασίλης Χατζηπαναγής έρχεται από δύο συνεχόμενα ματς που είχαν σύνολο τερμάτων 4-6. Η Παχτακόρ είναι και φέτος το μεγάλο αφεντικό για την κατάκτηση του τίτλου ωστόσο το πρέσιγκ που δέχεται από την δεύτερη Λοκομοτίφ και την τρίτη Νεφτσί δεν της επιτρέπει να χαλαρώσει. Θα παίξει επιθετικά και μπορεί να σκοράρει αρκετές φορές κόντρα σε μία ομάδα που δεν φημίζεται για τις αμυντικές επιδόσεις της. Εναλλακτικά το διπλό με απόδοση 1.40

134. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ-ΑΒΑΪ Χ2 1.72
Θεωρώ ότι ο φαβοριτισμός υπέρ των γηπεδούχων πάει κόντρα στις επιδόσεις των δύο ομάδων έως τώρα. Εντάξει η Βάσκο πέτυχε την παρθενική νίκη της με τον νέο τεχνικό στον πάγκο επικρατώντας μετά από ένα σκληρό ματς της Φλαμέγκο με 1-0 αλλά αυτό δεν επαρκεί για να χρίζεται καλύτερη από την αντιπαλό της. Σημαντική η απουσία του αμυντικού μέσου Σερτζίνιο. Από την άλλη η Αβαϊ που πέρσι νίκησε την Βάσκο ντα Γκάμα στο άντρο της με 5-0 (!) είναι μία από τις πιό αποδοτικές ομάδες της Βραζιλίας εκτός έδρας με απολογισμό έως τώρα δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία μόνο ήττα στο ξεκίνημα της σεζόν από την Ιντερνάσιοναλ. Ικανότατη στο ανασταλτικό κομμάτι έχει δεχτεί μόνο τρία γκολ εκτός. Εχει καλές επιστροφές σε όλες τις γραμμές και θεωρώ ότι θα βάλει δύσκολα στην γηπεδούχο. Με ρίσκο, ως δεύτερη επιλογή, η ισοπαλία του 3.10.

138. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 1 1.55
Συνεχώς πέφτει η απόδοση του άσου σε αυτή την αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι προβάλουν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης. Οι πάικτες της γηπεδούχου έρχονται από επιβλητική εμφάνιση και τεράστια νίκη με 4-0 επί της Σάο Πάολο στο ντέρμπι της πόλης αποτέλεσμα που τους δίνει ώθηση να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι είναι σκληρή ομάδα που παίζει δυνατή άμυνα και προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Το κατάφερε στην έδρα της Κρουζέιρο επικρατώντας 1-0, εν μέρει πέτυχε με αντίπαλο τη Σπορτ Ρεσίφε την οποία ισοφάρισε στο 88′. Δύσκολο να καταφέρει τη διατήρηση του αήττητου για τρίτη αγωνιστική άλλωστε είναι μια ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες ειδικά επιθετικά.

Σχετικά άρθρα