«Κλεισμένοι» ακόμη δύο παίκτες

Ο Όλσεν βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη μετά την συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Μάλμε και αναμένεται (σύμφωνα με την πληροφόρηση των επιτελών του ΠΑΟΚ) άμεσα η ολοκλήρωση των επαφών και η υπογραφή των σχετικών συμβολαίων συνεργασίας.

Όμως στον ΠΑΟΚ δεν συζητούν μόνο με τον Όλσεν.

Ήδη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του pamesports.gr ο Φράνκ Άρνεσεν έχει προχωρημένες επαφές με δύο ακόμη παίκτες από το εξωτερικό, για τους οποίους έχει εκφραστεί με ιδιαίτερα θετικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, άνθρωποι που συζητούν με τον Άρνεσεν, διαπίστωσαν πως ο Δανός αθλητικός διευθυντής έχει «προφορικά κλεισμένες» ακόμη δύο περιπτώσεις παικτών για τον ΠΑΟΚ. Ένας από αυτούς αγωνίζεται με ευχέρεια στην επίθεση, τόσο στην κορυφή όσο και ως εξτρέμ ενώ ένας ακόμη που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο, μπορεί με ευχέρεια να καλύψει όλη την αριστερή πτέρυγα. Το θέμα και των δύο παικτών, το χειρίζεται με απόλυτη μυστικότητα ο Άρνεσεν ενώ ενημερώνει συνεχώς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη. Για το κόστος των μεταγραφών και των δύο παικτών θα πρέπει να δώσει την τελική του έγκριση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης.

Σχετικά άρθρα